Bomet S005 Zaaimachine 3.0m Serpens

Bomet S005 Zaaimachine 3.0m Serpens

Bomet S004 zaaimachine

As low as € 10.300,61 € 8.512,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Productnummer
2300160361

Deze bomet universele zaaimachine is een nieuwe moderne versie van de Bomet zaaimachine en het resultaat van jarenlange ervaring en doorontwikkeling van de constructie. De zaaimachine kan opzichzelfstaand gebruikt worden of in combinatie met andere werktuigen.

Deze zaaimachines zijn uitermate geschikt voor kleinere boerderijen op lichte en gemiddeld zware grond. De zaaimachine kan, afhankelijk van de omstandigheden en vereisten, uitgerust worden met zaaikouters, enkele schijfkouters en dubbele schijfkouters. Deze variant is standaard uitgerust met zaaikouters.

De bodem van de hopper is ontworpen in V-vorm, wat ervoor zorgt dat er geen zaad achterblijft in de hopper. Het zaaimechanisme wordt aangedreven door twee tandwielen, ketting overbrenging en variabele transmissie.

Standaard is de zaaimachine uitgerust met hydraulische markeurs en een platform wat het mogelijk maakt om de hopper gemakkelijk te vullen. Optioneel is voor een meerprijs beschikbaar: electrisch rijpadsysteem, wielen om de zaaidiepte te bepalen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bomet S004 zaaimachine
Uw waardering