Bomet Gemma zaaimachine 4 rijen

Bomet Gemma zaaimachine 4 rijen

Bomet Gemma zaaimachine 3 rijen

€ 5.522,32 € 4.563,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
2300180380
geen

De Bomet Gemma zaaimachines zijn speciaal voor de kleine tot middelgrote boerderijen ontwikkeld en stellen u in staat om snel en gemakkelijk te zaaien. De machine kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld knoflook, lente-ui en bonen en kan vrij geconfigureerd worden naar de te planten zaadjes. 

De zaaimachine heeft drie rijen waartussen de afstand naar voorkeur ingesteld kan worden van 12cm tot 48cm. De afstand tussen de zaadjes is tevens configureerbaar. Dit is variabel van 9.5cm tot 21cm met stappen van 5mm. 

Ook de werkdiepte kunt u zelf naar wensen instellen met behulp van de wielen. Dit kunt u in stappen instellen van 3cm diepte tot 9cm.

De machine is standaard met een egaliseerrol uitgerust. De te planten zaadjes kunnen in twee emmers op een transportband in de machine bevestigd worden. Het verwisselen van de emmers is een eenvoudige klus, deze kunnen er simpelweg ingedraaid worden. De emmers hebben een diameter van 28mm of 35mm, dit is een vrije keuze afhankelijk van het te planten zaad. Er wordt 1 set van twee emmers standaard meegeleverd. Indien u beide sets wenst te ontvangen is dit mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Om deze zaaimachine te kunnen gebruiken is een trekker met minimaal 40pk benodigd. De aankoppeling van de machine betreft een categorie 2 driepuntsophanging. 

Meer informatie
Gewicht (kg)360
MerkBomet
ModelS290 zaaimachine 3 rijen
Min. benodigd vermogen (pk)38
AankoppelingCat 2 driepuntsaansluiting
Aantal rijen3
Rijafstand (cm)12cm tot 48cm
Poot interval (cm)9.5cm t/m 21cm
Afm. zadenbak (mm)28 of 35
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bomet Gemma zaaimachine 3 rijen
Uw waardering