tweewielige tractor

FPM Tweewiel Tractor 408 KM178F Kipor 5.00

FPM Tweewiel Tractor 414 - elektrische start

Regular Price € 5.976,19 Special Price € 3.623,95 € 2.995,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
330081009

De 3 LD 510-Anadolu tweewiel tractoren zijn speciaal ontwikkeld voor hoveniers en onze klanten die veel begroeiing op het land hebben staan. Ook op stukken grond met een helling zoals dijken of bijvoorbeeld rietlanden zijn lastig te bewerken met een vierwielige tractor. Voor deze tweewielige trekker van FPM is dit echter geen probleem.

De twee wielige trekkers hebben als grote voordeel dat zij erg wendbaar en makkelijk te bedienen zijn. Dit vergemakkelijkt het bewerken van de eerder genoemde stukken land aanzienlijk. Dit model betreft de 3 LD 510-Anadolu en is van een gelijknamige dieselmotor voorzien. Deze motor heeft één cilinder, betreft een 4-takt en is luchtgekoeld.

De trekker heeft een droge koppeling met een enkele koppelingsplaat met 7 versnellingen waarvan 5 vooruit, 2 achteruit. De tweewieler is van twee aftakas aansluitingen voorzien. De eerste kan een aftakas aandrijven met 818rpm, onafhankelijk van de rpm van de motor. Deze aandrijving is constant, ook bij achteruit rijden en draait met de klok mee. De tweede aansluiting is specifiek voor kippers.

De besturing is handmatig en is verstelbaar. Zo kan het stuur in 6 posities in zowel de hoogte als zijwaards versteld worden. Ook kan het stuur 180 graden zijwaards roteren, wat prettig is wanneer er met een machine gewerkt wordt die op de front van de trekker aangesloten is.

De motorstop bevindt zich tevens op het stuur, alsmede de bediening voor de remmen. Zodoende kunnen beide wielen tegelijk geremd worden, maar kunnen deze ook onafhankelijk van elkaar gebruikt worden. Het grootste voordeel van deze tweewieltrekker is dat hij multi inzetbaar is voor uiteenlopende doeleinden, zoals maaien, frezen, irrigeren, ploegen, aanaarden en wierzen. Ook is het mogelijk om de tweewiel tractor te combineren met een bijpassende kipper.

Meer informatie
Gewicht (kg)186
MerkFPM
Modelelektrische start|enkele aftakas|Tweewiel Tractor 414 Anadolu
Type motorEnkele cillinder|luchtgekoeld|viertakt
AandrijvingDiesel
Maximaal vermogen (pk/rpm)12.5pk bij 3000rpm, 12.2pk bij 3600rpm
Koppeling typeDroog, dubbele koppelingsplaat
Aantal versnellingen7 (5 vooruit, 2 achteruit)
Start systeemElectrisch
VeiligheidsmechaniekStop knop
Type bandenMet velg en binnen- en buitenbanden
Bandenmaat12.7 X 30.84
Differentieel blokkadeJa
Aftakas toerental (rpm)818rpm bij 3000rpm | snelheid en rijrichting onafhankelijk | Draairichting met de klok mee
BedieningHandmatig, in hoogte en zijlangs verstelbaar
RemsysteemMechanisch
Optionele toepassingenRotorkopeg, ploegen, cultivators, trailers en kippers, aardappelrooiers, maaiers, pompen, veldspuiten, hooiers, sneeuwploegen en -blazers
Extra optiesWielverbreders, wielgewichten en een connector
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FPM Tweewiel Tractor 414 - elektrische start
Uw waardering