Ino Alpin 130 Hydraulische klepelmaaier

Ino Alpin 130 Hydraulische klepelmaaier

Ino MMT 105 klepelmaaier

Ino MMT 105 klepelmaaier

Ino Alpin 150 Hydraulische klepelmaaier

€ 8.210,94 € 6.785,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
800240002
geen

De Ino Alpin H hydraulisch aangedreven klepelmaaier is speciaal ontworpen voor groen, landbouw, boomgaarden en wijngaarden. De klepelmaaier is licht qua gewicht en heeft maar weinig vermogen nodig. Daarmee is deze maaier geschikt voor efficient gebruik met een eenassige tractor.

Standaard is de Alpin H serie uitgerust met hamerklepels, optioneel kunnen deze vervangen worden voor Y-vormige messen of hamerklepels aan een extra schakel. Ino maakt producten van professionele kwaliteit, zo fabriceren zij ook voor bekende merken als Spearhead en McConnel. Daarnaast biedt Ino standaard 2 jaar garantie op al haar machines.

Het Ino Vibration control system is een handige oplossing gebaseerd op IoT-principes. In het systeem zijn de Ino klepelmaaier + sensoren + mobiele telefoon + webapplicatie met elkaar verbonden. Het biedt de gebruikers online informatie over de werkomstandigheden. Het trillingsniveau wordt gemeten door de sensoren en vervolgens worden de gegevens opgestuurd naar de mobiele telefoon. De mobiele telefoon slaat de GPS-coördinaten, tijdstempels en trillingsniveaus op via alle werkprocessen. 

De klepelmaaiers van Ino werken met een dubbele spiraal rotor waarop de hamers gemonteerd worden (Ino patent). Hierdoor hebben de hamers 42% meer overlap en zijn de machines gemiddeld 24% energie efficienter. Deze dubbele spiraal verbeterd ook de algemene maaiprestaties en resulteert in een uniformer resultaat. De hamers van Ino klepelmaaiers zijn van gesmeed staal (en voorzien van officieel Ino logo), wat ze extra sterk en duurzaam maakt. Alle rotor assen worden standaard uitgebalanceerd door Ino voordat de klepelmaaiers de fabriek verlaten (max. DIN 2-4 mm/s).

Ino werkt alleen met SKF lagers van hoge kwaliteit. De stevige frames van Ino klepelmaaiers worden met hoge precisie in elkaar gelast door robots. Afsluitend worden alle machines schoon gestraald en beschermd met een anti-corrosie laklaag (500 uur in een zoutbad getest). Mocht er iets stuk gaan aan uw Ino machine dan zijn er altijd originele reserve onderdelen beschikbaar. Ino werkt volgens de hoogste ISO 9001:2008 kwaliteitseisen.

Meer informatie
Gewicht (kg)187
MerkIno
ModelAlpin 150 Hydraulische klepelmaaier
Afmetingen72x161x61 cm
Positie maaierFrontmaaier
MaaiertypeKlepelmaaier
AankoppelingCat. 1 & 2 driepuntsophanging
Min. benodigd vermogen (pk)21
Werkbreedte (m)1.43
AandrijvingHydraulisch (op tractorventielen)
Benodigde ventielen1x Dubbelwerkend ventiel
Aantal klepels20
Type klepelHamerklepels
Max. houtdikte (cm)3
Efficientie (ha/uur)0.4-1.0
Min. Benodigde olieopbrengst (l/min)25-30
Maaihoogte (cm)1.6 - 5.6
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ino Alpin 150 Hydraulische klepelmaaier
Uw waardering