Ino MPD 200 klepelmaaier met opvangbak

Ino MPD 200 klepelmaaier met opvangbak

Morgnieux BMF 120 klepelmaaier

Morgnieux BMF 120 klepelmaaier

Ino Boxer 130 Klepelmaaier met opvangbak

€ 11.618,30 € 9.601,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
800240076
geen

De Ino Boxer klepelmaaier met opvangbak is ontworpen voor het precies maaien en vermalen van gras, takken, twijgen en meer zonder maairesten achter te laten op kleinere groen en landbouw gebieden. Daarnaast is deze klepelmaaier ook geschikt voor het opruimen van paarden weides. De stevige constructie is ontworpen voor intensief gebruik en een fijn maairesultaat, voor materiaal tot 5 cm dikte. De klepelmaaier is ook geschikt voor kleinere tractoren.

De maairesten kunnen eenvoudig gedumpt worden met de hydraulisch te openen achterklep. Verder beschikt de klepelmaaier over een Comer tandwielkast, metalen flappen, in hoogte verstelbare achter roller, vervangbare zij glijders en aandrijfriem bescherming met spanning controle punt. Ino maakt producten van professionele kwaliteit, zo fabriceren zij ook voor bekende merken als Spearhead en McConnel. Daarnaast biedt Ino standaard 2 jaar garantie op al haar machines.

Het Ino Vibration control system is een handige oplossing gebaseerd op IoT-principes. In het systeem zijn de Ino klepelmaaier + sensoren + mobiele telefoon + webapplicatie met elkaar verbonden. Het biedt de gebruikers online informatie over de werkomstandigheden. Het trillingsniveau wordt gemeten door de sensoren en vervolgens worden de gegevens opgestuurd naar de mobiele telefoon. De mobiele telefoon slaat de GPS-coördinaten, tijdstempels en trillingsniveaus op via alle werkprocessen.

De klepelmaaiers van Ino werken met een dubbele spiraal rotor waarop de hamers gemonteerd worden (Ino patent). Hierdoor hebben de hamers 42% meer overlap en zijn de machines gemiddeld 24% energie efficienter. Deze dubbele spiraal verbeterd ook de algemene maaiprestaties en resulteert in een uniformer resultaat.

De hamers van Ino klepelmaaiers zijn van gesmeed staal (en voorzien van officieel Ino logo), wat ze extra sterk en duurzaam maakt. Alle rotor assen worden standaard uitgebalanceerd door Ino voordat de klepelmaaiers de fabriek verlaten (max. DIN 2-4 mm/s). Ino werkt alleen met SKF lagers van hoge kwaliteit. De stevige frames van Ino klepelmaaiers worden met hoge precisie in elkaar gelast door robots.

Afsluitend worden alle machines schoon gestraald en beschermd met een anti-corrosie laklaag (500 uur in een zoutbad getest). Mocht er iets stuk gaan aan uw Ino machine dan zijn er altijd originele reserve onderdelen beschikbaar. Ino werkt volgens de hoogste ISO 9001:2008 kwaliteitseisen.

Meer informatie
Gewicht (kg)620
MerkIno
ModelBoxer 130 klepelmaaier
Positie maaierAchtermaaier
MaaiertypeMaaier met opvangbak
AankoppelingCat. 1 & 2 driepuntsophanging
Min. benodigd vermogen (pk)40
AandrijvingAftakas
Aftakas toerental (rpm)540
Aftakas inbegrepenJa
Aantal klepels16
Type klepelHamerklepels
Max. houtdikte (cm)5
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ino Boxer 130 Klepelmaaier met opvangbak
Uw waardering