Ino Duplex 800 klepelmaaier

Ino Duplex 800 klepelmaaier

Ino Triplex 800 getrokken klepelmaaier

Ino Triplex 800 getrokken klepelmaaier

Ino Duplex 800 & Euro 280 Front klepelmaaier

€ 65.364,08 € 54.019,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
800240068
geen

De Ino Duplex Euro serie is een professionele, hydraulisch opklapbare klepelmaaier voor het vermalen van een brede range planten en plantenresten met een dikte tot 6 cm. Met zijn grote efficientie (tot 7.7 ha/u) is deze maaier zeer geschikt voor aannemers en grote boerderijen. De klepelmaaier is eenvoudig te vervoeren over de weg doordat deze hydraulisch opklapbaar is tot een transport breedte van 3m.

De klepelmaaier is zwevend en in hoek verstelbaar met onafhankelijke linker en rechter vleugel. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit resultaat langs de hele werkbreedte. Standaard is de werkbreedte van de Duplex Euro 800 5.54 m doordat deze niet in het midden maait. De werkbreedte kan worden uitgebreid tot 7.90m door bijvoorbeeld de Ino Euro 280 (die het midden maait) op de fronthef van uw tractor te gebruiken in combinatie met de Duplex 800 achter.

Standaard is de klepelmaaier uitgerust met hamerklepels, automatisch aandrijfriem spanner met ventilatie voor aandrijfriem koeling, achter roller met inwendige lagers, Stevige Cat. II + III driepuntsaankoppeling, vervangbare zij glijders, Bondioli Pavesi tandwielkast en metalen flappen.

Het Ino Vibration control system is een handige oplossing gebaseerd op IoT-principes. In het systeem zijn de Ino klepelmaaier + sensoren + mobiele telefoon + webapplicatie met elkaar verbonden. Het biedt de gebruikers online informatie over de werkomstandigheden. Het trillingsniveau wordt gemeten door de sensoren en vervolgens worden de gegevens opgestuurd naar de mobiele telefoon. De mobiele telefoon slaat de GPS-coördinaten, tijdstempels en trillingsniveaus op via alle werkprocessen.

Ino maakt producten van professionele kwaliteit, zo fabriceren zij ook voor bekende merken als Spearhead en McConnel. Daarnaast biedt Ino standaard 2 jaar garantie op al haar machines. De klepelmaaiers van Ino werken met een dubbele spiraal rotor waarop de hamers gemonteerd worden (Ino patent). Hierdoor hebben de hamers 42% meer overlap en zijn de machines gemiddeld 24% energie efficienter. Deze dubbele spiraal verbeterd ook de algemene maaiprestaties en resulteert in een uniformer resultaat.

De hamers van Ino klepelmaaiers zijn van gesmeed staal (en voorzien van officieel Ino logo), wat ze extra sterk en duurzaam maakt. Alle rotor assen worden standaard uitgebalanceerd door Ino voordat de klepelmaaiers de fabriek verlaten (max. DIN 2-4 mm/s). Ino werkt alleen met SKF lagers van hoge kwaliteit. De stevige frames van Ino klepelmaaiers worden met hoge precisie in elkaar gelast door robots. Afsluitend worden alle machines schoon gestraald en beschermd met een anti-corrosie laklaag (500 uur in een zoutbad getest). Mocht er iets stuk gaan aan uw Ino machine dan zijn er altijd originele reserve onderdelen beschikbaar. Ino werkt volgens de hoogste ISO 9001:2008 kwaliteitseisen.

Meer informatie
Gewicht (kg)3350
MerkIno
ModelDuplex 800 & Euro 280 Front klepelmaaier
Afmetingen190x804x160 cm
Positie maaierTriple maaier
MaaiertypeKlepelmaaier
AankoppelingCat. 2 & 3 driepuntsophanging
Min. benodigd vermogen (pk)180
Werkbreedte (m)7.90
AandrijvingAftakas
Aftakas toerental (rpm)1000
Aftakas inbegrepenJa
Aantal klepels64
Type klepelHamerklepels
Max. houtdikte (cm)6
Efficientie (ha/uur)5.1 - 11.6
Transportbreedte (m)3.0
Transporthoogte (m)3.25
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ino Duplex 800 & Euro 280 Front klepelmaaier
Uw waardering