Ino Elite 225 + 2 zijmaaiers klepelmaaier

Ino Elite 225 + 2 zijmaaiers klepelmaaier

Ino Elite 270 + 2 zijmaaiers klepelmaaier

Ino Elite 270 + 2 zijmaaiers klepelmaaier

Ino Elite 245 + 2 zijmaaiers klepelmaaier

€ 16.649,48 € 13.759,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
800240030
geen

De Ino Elite serie klepelmaaier is speciaal ontworpen voor alle groen en landbouw gebieden, voor het maaien van gras, gewasresten of het vermalen van snoeiresten in boom- en wijngaarden.

De constructie van de klepelmaaier is zeer stevig, ontworpen voor intensief gebruik en voor een fijn snijresultaat van materiaal tot 5 cm. Deze serie klepelmaaiers is vooral geschikt voor middelmaat tractoren.

De klepelmaaier heeft extra sterke sideshift glijders, verstevigde driepuntsophanging en een extra sterk frame. De klepelmaaier is standaard uitgevoerd met mechanische sideshift, maar is tegen meerprijs ook verkrijgbaar met hydraulische sideshift. Deze klepelmaaier is uitgerust met twee Ino BDR zijmaaiers. Als alternatief voor de standaard hamerklepels kan de klepelmaaier ook met y-vormige messen worden uitgerust.

De achterroller is in hoogte verstelbaar en eventueel voor een meerprijs vervangbaar voor wielen. Verder is deze klepelmaaier uitgerus met vervangbare zij glijders, Comer tandwielkast en steunpoot. Ino maakt producten van professionele kwaliteit, zo fabriceren zij ook voor bekende merken als Spearhead en McConnel. Daarnaast biedt Ino standaard 2 jaar garantie op al haar machines.

De klepelmaaiers van Ino werken met een dubbele spiraal rotor waarop de hamers gemonteerd worden (Ino patent). Hierdoor hebben de hamers 42% meer overlap en zijn de machines gemiddeld 24% energie efficienter. Deze dubbele spiraal verbeterd ook de algemene maaiprestaties en resulteert in een uniformer resultaat. De hamers van Ino klepelmaaiers zijn van gesmeed staal (en voorzien van officieel Ino logo), wat ze extra sterk en duurzaam maakt. Alle rotor assen worden standaard uitgebalanceerd door Ino voordat de klepelmaaiers de fabriek verlaten (max. DIN 2-4 mm/s). Ino werkt alleen met SKF lagers van hoge kwaliteit.

De stevige frames van Ino klepelmaaiers worden met hoge precisie in elkaar gelast door robots. Afsluitend worden alle machines schoon gestraald en beschermd met een anti-corrosie laklaag (500 uur in een zoutbad getest). Mocht er iets stuk gaan aan uw Ino machine dan zijn er altijd originele reserve onderdelen beschikbaar. Ino werkt volgens de hoogste ISO 9001:2008 kwaliteitseisen.

Meer informatie
Gewicht (kg)596
MerkIno
ModelElite 245 + 2 zijmaaiers klepelmaaier
Afmetingen100x262x100 cm
Positie maaierAchtermaaier
MaaiertypeKlepelmaaier
AankoppelingCat. 1 & 2 driepuntsophanging
Min. benodigd vermogen (pk)65
Werkbreedte (m)2.42
AandrijvingAftakas
Aftakas toerental (rpm)540 (1000 optioneel)
Aftakas inbegrepenJa
Aantal klepels30
Type klepelHamerklepels
Afstand zijdelings verplaatsbaar (mm)400
Max. houtdikte (cm)5
Efficientie (ha/uur)1.6-2.2
Maaihoogte (cm)3.0 - 8.0
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ino Elite 245 + 2 zijmaaiers klepelmaaier
Uw waardering