Ino MMT 150 klepelmaaier

Ino MMT 150 klepelmaaier

Ino Elite L 130 klepelmaaier

Ino Elite L 130 klepelmaaier

Ino Elite L 115 klepelmaaier

€ 5.375,91 € 4.442,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
800240011
geen

De Ino Elite L klepelmaaier is speciaal ontworpen voor alle kleinere groen en landbouw gebieden, voor het maaien van gras, gewasresten of het vermalen van snoeiresten in boom- en wijngaarden. De constructie van de klepelmaaier is stevig, ontworpen voor intensief gebruik en voor een fijn snijresultaat van materiaal tot 5 cm. Deze serie klepelmaaiers is ook goed geschikt voor kleinere tractoren. Verder beschikt deze serie klepelmaaiers over een Comer tandwielkast, mechanische sideshift, steunpoot, metalen flappen, in hoogte verstelbare achter roller en vervangbare zij glijders.

Standaard is de Elite L serie uitgerust met hamerklepels, optioneel kunnen deze vervangen worden voor Y-vormige messen. Optioneel kan deze klepelmaaier worden uitgerust met een of twee Ino BDR hydraulisch aangedreven zijmaaiers.

Het Ino Vibration control system is een handige oplossing gebaseerd op IoT-principes. In het systeem zijn de Ino klepelmaaier + sensoren + mobiele telefoon + webapplicatie met elkaar verbonden. Het biedt de gebruikers online informatie over de werkomstandigheden. Het trillingsniveau wordt gemeten door de sensoren en vervolgens worden de gegevens opgestuurd naar de mobiele telefoon. De mobiele telefoon slaat de GPS-coördinaten, tijdstempels en trillingsniveaus op via alle werkprocessen. 

Ino maakt producten van professionele kwaliteit, zo fabriceren zij ook voor bekende merken als Spearhead en McConnel. Daarnaast biedt Ino standaard 2 jaar garantie op al haar machines.

De klepelmaaiers van Ino werken met een dubbele spiraal rotor waarop de hamers gemonteerd worden (Ino patent). Hierdoor hebben de hamers 42% meer overlap en zijn de machines gemiddeld 24% energie efficienter. Deze dubbele spiraal verbeterd ook de algemene maaiprestaties en resulteert in een uniformer resultaat. De hamers van Ino klepelmaaiers zijn van gesmeed staal (en voorzien van officieel Ino logo), wat ze extra sterk en duurzaam maakt. Alle rotor assen worden standaard uitgebalanceerd door Ino voordat de klepelmaaiers de fabriek verlaten (max. DIN 2-4 mm/s).

Ino werkt alleen met SKF lagers van hoge kwaliteit. De stevige frames van Ino klepelmaaiers worden met hoge precisie in elkaar gelast door robots. Afsluitend worden alle machines schoon gestraald en beschermd met een anti-corrosie laklaag (500 uur in een zoutbad getest). Mocht er iets stuk gaan aan uw Ino machine dan zijn er altijd originele reserve onderdelen beschikbaar. Ino werkt volgens de hoogste ISO 9001:2008 kwaliteitseisen.

Meer informatie
Gewicht (kg)325
MerkIno
ModelElite L 115 klepelmaaier
Afmetingen100x137x100 cm
Positie maaierAchtermaaier
MaaiertypeKlepelmaaier
AankoppelingCat. 1 & 2 driepuntsophanging
Min. benodigd vermogen (pk)25
Werkbreedte (m)1.17
AandrijvingAftakas
Aftakas toerental (rpm)540 (1000 optioneel)
Aftakas inbegrepenJa
Aantal klepels14
Type klepelHamerklepels
Afstand zijdelings verplaatsbaar (mm)400
Max. houtdikte (cm)5
Efficientie (ha/uur)0.7-1.0
Maaihoogte (cm)3.0 - 8.0
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ino Elite L 115 klepelmaaier
Uw waardering