Ino Euro mini 130 klepelmaaier

Ino Euro mini Hydro 185 klepelmaaier

Bomet klepelmaaier Indus-1.20

Bomet klepelmaaier Indus-1.20

Ino Euro L 130 klepelmaaier

€ 6.557,84 € 5.419,70
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
800240060
geen

De Ino Euro L serie klepelmaaiers is een professionele machine voor groen, landbouw en publieke/gemeente gebieden. De klepelmaaiers zijn ideaal voor het maaien van gras, struiken, mais en andere gewasresten en ander materiaal met een dikte tot 5 cm. Voor het zwaardere werk worden de standaard klepelhamers aangeraden. Voor gras en lichter werk zijn als optie de y-vormige messen ook erg geschikt. Voor nauwkeurige snedes zijn als optie de tegenmessen geschikt. 

De achter uitlaat is na de achter roller. De klepelmaaier is standaard uitgerust met mechanische sideshift, hydraulische sideshift is een optie.

De speciale categorie 1 driepuntsophanging met draaibare top hefpunt zorgt ervoor dat deze serie klepelmaaiers eenvoudig zowel voor als achter uw tractor gebruikt kunnen worden. Verder beschikt deze serie klepelmaaiers over een mechanische aandrijfriem spanner, metalen flappen, in hoogte verstelbare achter roller en een Bondioli Pavesi omkeerbare tandwielkast (voor omkeerbare tractoren).

Optioneel voor de Euro L 130, Euro L 160 en Euro L 190 zijn de harktanden, deze zijn verwijderbaar. De harktanden zijn ideaal om het gesneden materiaal in de behuizing van de maaier te houden totdat er genoeg ruimte is gecreëerd om door de harken te gaan. De harken kunnen zowel naar boven als naar beneden worden bijgesteld. Voor het snel maaien van zware begroeiing kunnen de harken eenvoudig volledig verwijdert worden.  

Het Ino Vibration control system is een handige oplossing gebaseerd op IoT-principes. In het systeem zijn de Ino klepelmaaier + sensoren + mobiele telefoon + webapplicatie met elkaar verbonden. Het biedt de gebruikers online informatie over de werkomstandigheden. Het trillingsniveau wordt gemeten door de sensoren en vervolgens worden de gegevens opgestuurd naar de mobiele telefoon. De mobiele telefoon slaat de GPS-coördinaten, tijdstempels en trillingsniveaus op via alle werkprocessen. 

Ino maakt producten van professionele kwaliteit, zo fabriceren zij ook voor bekende merken als Spearhead en McConnel. Daarnaast biedt Ino standaard 2 jaar garantie op al haar machines. De klepelmaaiers van Ino werken met een dubbele spiraal rotor waarop de hamers gemonteerd worden (Ino patent). Hierdoor hebben de hamers 42% meer overlap en zijn de machines gemiddeld 24% energie efficienter. Deze dubbele spiraal verbeterd ook de algemene maaiprestaties en resulteert in een uniformer resultaat.

De hamerklepels van Ino zijn van gesmeed staal (en voorzien van officieel Ino logo), wat ze extra sterk en duurzaam maakt. Alle rotor assen worden standaard uitgebalanceerd door Ino voordat de klepelmaaiers de fabriek verlaten (max. DIN 2-4 mm/s).

Ino werkt alleen met SKF lagers van hoge kwaliteit. De stevige frames van Ino klepelmaaiers worden met hoge precisie in elkaar gelast door robots. Afsluitend worden alle machines schoon gestraald en beschermd met een anti-corrosie laklaag (500 uur in een zoutbad getest). Mocht er iets stuk gaan aan uw Ino machine dan zijn er altijd originele reserve onderdelen beschikbaar. Ino werkt volgens de hoogste ISO 9001:2008 kwaliteitseisen.

Meer informatie
Gewicht (kg)508
MerkIno
ModelEuro L 130 klepelmaaier
Afmetingen101x145x109 cm
Positie maaierFrontmaaier, Achtermaaier, Front & achter combi
MaaiertypeKlepelmaaier
AankoppelingCat. 1
Min. benodigd vermogen (pk)30
Werkbreedte (m)1.62
AandrijvingAftakas
Aftakas toerental (rpm)540 (1000 optioneel)
Aftakas inbegrepenJa
Aantal klepels16
Type klepelHamerklepels
Afstand zijdelings verplaatsbaar (mm)400
Max. houtdikte (cm)5
Efficientie (ha/uur)1.0-1.6
Maaihoogte (cm)3.5 - 8.5
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ino Euro L 130 klepelmaaier
Uw waardering