Ino Euro mini 150 klepelmaaier

Ino Euro mini 150 klepelmaaier

Ino Euro L 160 klepelmaaier

Ino Euro L 160 klepelmaaier

Ino Euro mini 185 klepelmaaier

€ 6.986,42 € 5.773,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
800240034
geen

De Ino Euro Mini serie klepelmaaiers is een professionele machine voor groen, landbouw en publieke/gemeente gebieden, speciaal geschikt voor kleinere/compact tractors. De klepelmaaiers zijn ideaal voor het maaien van gras, struiken en ander materiaal met een dikte tot 4 cm.

Standaard is de Euro Mini klepelmaaier uitgerust met hamerklepels. Optioneel kunnen deze vervangen worden door y-vormige messen of hamers aan een extra schakel. De achter uitlaat is na de achter roller en voorzien van een rubberen berschermer. De klepelmaaier is uitgerust met mechanische sideshift, hydraulische sideshift is een optie.

De speciale driepuntsophaning met draaibare top hefpunt zorgt ervoor dat deze serie klepelmaaiers eenvoudig zowel voor als achter uw tractor gebruikt kunnen worden. Verder beschikt deze serie klepelmaaiers over een bondioli Pavesi tandwielkast, automatische aandrijfriem spanner, metalen flappen, in hoogte verstelbare achter roller. Optioneel voor een meerprijs kan de roller naar achter verplaatst worden zodat de uitlaat voor de roller is (voor hoog gras). Ino maakt producten van professionele kwaliteit, zo fabriceren zij ook voor bekende merken als Spearhead en McConnel. Daarnaast biedt Ino standaard 2 jaar garantie op al haar machines.

Optioneel voor de Ino Euro Mini serie klepelmaaiers zijn de harktanden, deze zijn verwijderbaar. De harktanden zijn ideaal om het gesneden materiaal in de behuizing van de maaier te houden totdat er genoeg ruimte is gecreëerd om door de harken te gaan. De harken kunnen zowel naar boven als naar beneden worden bijgesteld. Voor het snel maaien van zware begroeiing kunnen de harken eenvoudig volledig verwijderd worden.

Het Ino Vibration control system is een handige oplossing gebaseerd op IoT-principes. In het systeem zijn de Ino klepelmaaier + sensoren + mobiele telefoon + webapplicatie met elkaar verbonden. Het biedt de gebruikers online informatie over de werkomstandigheden. Het trillingsniveau wordt gemeten door de sensoren en vervolgens worden de gegevens opgestuurd naar de mobiele telefoon. De mobiele telefoon slaat de GPS-coördinaten, tijdstempels en trillingsniveaus op via alle werkprocessen. 

De klepelmaaiers van Ino werken met een dubbele spiraal rotor waarop de hamers gemonteerd worden (Ino patent). Hierdoor hebben de hamers 42% meer overlap en zijn de machines gemiddeld 24% energie efficienter. Deze dubbele spiraal verbeterd ook de algemene maaiprestaties en resulteert in een uniformer resultaat. De hamers van Ino klepelmaaiers zijn van gesmeed staal (en voorzien van officieel Ino logo), wat ze extra sterk en duurzaam maakt. Alle rotor assen worden standaard uitgebalanceerd door Ino voordat de klepelmaaiers de fabriek verlaten (max. DIN 2-4 mm/s).

Ino werkt alleen met SKF lagers van hoge kwaliteit. De stevige frames van Ino klepelmaaiers worden met hoge precisie in elkaar gelast door robots. Afsluitend worden alle machines schoon gestraald en beschermd met een anti-corrosie laklaag (500 uur in een zoutbad getest). Mocht er iets stuk gaan aan uw Ino machine dan zijn er altijd originele reserve onderdelen beschikbaar. Ino werkt volgens de hoogste ISO 9001:2008 kwaliteitseisen.

Meer informatie
Gewicht (kg)344
MerkIno
ModelEuro mini 185 klepelmaaier
Afmetingen90x203x95 cm
Positie maaierFrontmaaier, Achtermaaier, Front & achter combi
MaaiertypeKlepelmaaier
AankoppelingCat. 1
Min. benodigd vermogen (pk)40
Werkbreedte (m)1.84
AandrijvingAftakas
Aftakas toerental (rpm)540 (1000 optioneel)
Aftakas inbegrepenJa
Aantal klepels26
Type klepelHamerklepels
Afstand zijdelings verplaatsbaar (mm)400
Max. houtdikte (cm)4
Efficientie (ha/uur)1.2-1.7
Maaihoogte (cm)1.5 - 5.5
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ino Euro mini 185 klepelmaaier
Uw waardering