INO MMT 115 KLEPELMAAIER

Ino MMT 115 klepelmaaier

Ino MMT 150 klepelmaaier

Ino MMT 150 klepelmaaier

Ino MMT 130 klepelmaaier

€ 4.390,97 € 3.628,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
800240005
geen

De Ino MMT serie klepelmaaier is speciaal ontworpen voor het maaien van gras in groen, boomgaarden, wijngaarden en voor gewasresten. Het doel van deze serie is het snijden van materiaal tot 3cm dikte in kleine landbouwgebieden. Het lichte gewicht en laag gevraagd vermogen zorgen ervoor dat deze serie uitermate geschikt is voor kleinere tractoren.

Standaard is de MMT serie uitgerust met hamerklepels, optioneel kunnen deze vervangen worden voor Y-vormige messen of hamerklepels aan een extra schakel. Optioneel kan er gekozen worden voor een front aanbouw waardoor de klepelmaaier voor uw tractor gebruikt kan worden. Verder beschikt deze klepelmaaier over een automatische aandrijfriem spanner. Klepelmaaiers uit de MMT serie hebben ook de mogelijkheid om linksdraaiend te zijn, speciaal voor Japanse mini tractoren. 

Het Ino Vibration control system is een handige oplossing gebaseerd op IoT-principes. In het systeem zijn de Ino klepelmaaier + sensoren + mobiele telefoon + webapplicatie met elkaar verbonden. Het biedt de gebruikers online informatie over de werkomstandigheden. Het trillingsniveau wordt gemeten door de sensoren en vervolgens worden de gegevens opgestuurd naar de mobiele telefoon. De mobiele telefoon slaat de GPS-coördinaten, tijdstempels en trillingsniveaus op via alle werkprocessen. 

Ino maakt producten van professionele kwaliteit, zo fabriceren zij ook voor bekende merken als Spearhead en McConnel. Daarnaast biedt Ino standaard 2 jaar garantie op al haar machines. De klepelmaaiers van Ino werken met een dubbele spiraal rotor waarop de hamers gemonteerd worden (Ino patent). Hierdoor hebben de hamers 42% meer overlap en zijn de machines gemiddeld 24% energie efficienter. Deze dubbele spiraal verbeterd ook de algemene maaiprestaties en resulteert in een uniformer resultaat.

De hamers van Ino klepelmaaiers zijn van gesmeed staal (en voorzien van officieel Ino logo), wat ze extra sterk en duurzaam maakt. Alle rotor assen worden standaard uitgebalanceerd door Ino voordat de klepelmaaiers de fabriek verlaten (max. DIN 2-4 mm/s). Ino werkt alleen met SKF lagers van hoge kwaliteit. De stevige frames van Ino klepelmaaiers worden met hoge precisie in elkaar gelast door robots.

Afsluitend worden alle machines schoon gestraald en beschermd met een anti-corrosie laklaag (500 uur in een zoutbad getest). Mocht er iets stuk gaan aan uw Ino machine dan zijn er altijd originele reserve onderdelen beschikbaar. Ino werkt volgens de hoogste ISO 9001:2008 kwaliteitseisen.

Maximale diameter te vermulchen takken/stenkels/gras/etc:

- Hamerklepel: 3CM

- Y-klepel: 1-2CM

- Hamerklepel met beugel: 2CM

Meer informatie
Gewicht (kg)214
MerkIno
ModelMMT 130 klepelmaaier
Afmetingen80x147x80 cm
Positie maaierFrontmaaier, Achtermaaier
MaaiertypeKlepelmaaier
AankoppelingCat. 1 driepuntsophanging
Min. benodigd vermogen (pk)30
Werkbreedte (m)1.29
AandrijvingAftakas
Aftakas toerental (rpm)540 (1000 optioneel)
Aftakas inbegrepenJa
Aantal klepels18
Type klepelHamerklepels
Max. houtdikte (cm)3
Efficientie (ha/uur)0.7-0.9
Maaihoogte (cm)1.6 - 5.6
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ino MMT 130 klepelmaaier
Uw waardering