Ino MP 120 klepelmaaier met opvangbak

Ino MP 120 klepelmaaier met opvangbak

Ino MP 180 klepelmaaier met opvangbak

Ino MP 180 klepelmaaier met opvangbak

Ino MP 160 klepelmaaier met opvangbak

€ 15.837,57 € 13.088,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
800240071
geen

De Ino MP klepelmaaier met opvangbak is ontworpen voor het precies maaien van gras zonder maairesten achter te laten. De hoge kwaliteit van Ino maaiers zorgt voor een erg evenwijdig en strak maairesultaat, mede door de speciaal gevormde hamerklepels en precies instelbare maaihoogte. Optioneel ook uitvoerbaar met platte messen voor beluchting. De maairesten kunnen eenvoudig gedumpt worden met de hydraulisch te openen achterklep. Verder zijn de voorwielen en zij glijders ook in hoogte verstelbaar en beschikt de klepelmaaier over een verstelbare achter roller.

Ino maakt producten van professionele kwaliteit, zo fabriceren zij ook voor bekende merken als Spearhead en McConnel. Daarnaast biedt Ino standaard 2 jaar garantie op al haar machines. De klepelmaaiers van Ino werken met een dubbele spiraal rotor waarop de hamers gemonteerd worden (Ino patent). Hierdoor hebben de hamers 42% meer overlap en zijn de machines gemiddeld 24% energie efficienter. Deze dubbele spiraal verbeterd ook de algemene maaiprestaties en resulteert in een uniformer resultaat. De hamers van Ino klepelmaaiers zijn van gesmeed staal (en voorzien van officieel Ino logo), wat ze extra sterk en duurzaam maakt.

Alle rotorassen worden standaard uitgebalanceerd door Ino voordat de klepelmaaiers de fabriek verlaten (max. DIN 2-4 mm/s). Ino werkt alleen met SKF lagers van hoge kwaliteit. De stevige frames van Ino klepelmaaiers worden met hoge precisie in elkaar gelast door robots. Afsluitend worden alle machines schoon gestraald en beschermd met een anti-corrosie laklaag (500 uur in een zoutbad getest). Mocht er iets stuk gaan aan uw Ino machine dan zijn er altijd originele reserve onderdelen beschikbaar. Ino werkt volgens de hoogste ISO 9001:2008 kwaliteitseisen.

Meer informatie
Gewicht (kg)530
MerkIno
ModelMP 160 klepelmaaier met opvangbak
Afmetingen170x175x160 cm
Positie maaierAchtermaaier
MaaiertypeMaaier met opvangbak
AankoppelingCat. 1 & 2 driepuntsophanging
Min. benodigd vermogen (pk)40
Werkbreedte (m)1.60
AandrijvingAftakas
Aftakas toerental (rpm)540
Aftakas inbegrepenJa
Aantal klepels48
Type klepelHamerklepels
Max. houtdikte (cm)2
Efficientie (ha/uur)0.6 - 1.2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ino MP 160 klepelmaaier met opvangbak
Uw waardering