Kraffter 12-400 Gedragen veldspuit

€ 1.529,32 € 1.263,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
240020097
geen

Deze gedragen veldspuit van Kraffter is standaard van vele gemakken voorzien en biedt ruimte tot personalisatie. Zo is de veldspuit standaard van een extra tank voorzien waar de handen mee gereinigd kunnen worden. Ook heeft de veldspuit standaard een driedubbel filtratiesysteem en spuitmonden voor chemische producten.

De boom kan handmatig in hoogte versteld worden d.m.v een lier. Verder is de gedragen veldspuit uitgevoerd met pomp en regelkleppen. De tank voor het bespuiten van het gewas heeft een inhoud van 400 liter. De maximale tankinhoud bedraagt 430 liter.

De afmeting van de boom bedraagt 12 meter. Hierbij kunt u zelf kiezen of u een hydraulisch of handmatig bediende spuitboom wilt, waarbij u ook ruime keuze tussen verschillende sproeidoppen en dophouders heeft.

Weet u niet wat voor configuratie het beste bij uw werkzaamheden past? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag.

Wat betreft de reserve-onderdelen voor deze veldspuit kunt u tevens bij ons terecht. Agrixpert is de importeur van Kraffter en levert reserve-onderdelen uit voorraad. Dit geldt ook voor reserve-onderdelen voor de pomp. Deze pomp betreft de P100 met een vermogen van 100 liter per minuut. Deze pomp wordt standaard bij bomen met een breedte van 12 meter of minder geleverd. Echter heeft u de mogelijkheid om een Italiaanse Udor Zeta pomp in de veldspuit te implementeren. Deze pomp is beschikbaar als 100l per min, 140l per min of zelfs 170l per min variant.

De veldspuit dient, 3 jaar na aankoop, gekeurd te worden. Dit heet een SKL-keuring en dit is verplicht in de EU. U dient deze keuring bij een erkend keuringsstation te laten volbrengen. Agrixpert voldoet aan deze eisen en kan, indien gewenst, de keuring uitvoeren. Dit is mogelijk in de maanden April en Mei. U heeft echter alle vrijheid om een keuringsstation naar keuze in te schakelen.  Er zijn verschillende spuitdoppen en -monden verkrijgbaar voor deze veldspuit, echter zijn niet al deze spuitdoppen en -monden geschikt om door de SKL-keuring te komen. U kunt een keuze tussen de verschillende varianten maken, er staat hierbij aangegeven welke wel en niet goedgekeurd zijn.

Voor veldspuiten die voorzien zijn van spuitdoppen met een driftreductie van minimaal 90% bij een druk van 3 bar of meer is er een vrijstelling  van de verplichte drukregistratievoorziening. Daarom hebben wij gekozen voor de Lechler ID serie spuitdop, deze zijn 90% driftreducerend bij een druk van 3 bar. Hierdoor zijn onze spuiten vrijgesteld van druk registratie, daardoor is de Kraffter veldspuit een zeer economische oplossing. Heeft u geen SKL verplichting (bijvoorbeeld voor exportlanden met andere regelgeving), dan kunt u kiezen voor de standaard dophouders en spuitdoppen en is het bovenstaande niet relevant voor u.

**Kantdoppen zijn verplicht voor SKL indien u in de buurt van oppervlaktewater gaat spuiten.

Meer informatie
Featured videohttps://www.youtube.com/embed/ZuOqwWVitZs?rel=0&showinfo=0
Max. gewicht gevuld (kg)590
Gewicht (kg)170
Min. benodigd vermogen (pk)35
MerkKraffter
Model12-400 Gedragen veldspuit
OpklapbaarJa
Max. druk (bar)16
Hoogte Spuitboom (mm)60 - 1350
Gedragen / GetrokkenGedragen
Filters3
Pomp rotatiesnelheid (rpm)540
Pompcapaciteit (l/min)100 - 120
Schoonwatertank (L)15
Spuitbereik Spuitdoppen (mm)500
Werk snelheid (km/u)4 - 8
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kraffter 12-400 Gedragen veldspuit
Uw waardering