Kraffter hydraulische klepelmaaier 125cm TBV Shovel
Productnummer : 390024001
2.442,99 2.019,00
Op voorraad
- +
  • Laagste prijs garantie
  • Bezorging aan huis
  • Niet goed, geld terug
  • 30 dagen bedenktijd
  • Klanten geven ons
  • Laagste prijs garantie
  • Bezorging aan huis
  • Niet goed, geld terug
  • 30 dagen bedenktijd
  • Klanten geven ons
Kraffter hydraulische klepelmaaier BM125
Kraffter hydraulische klepelmaaier BM125 hydraulische klepelmaaier van kraffter Kraffter hydraulische klepelmaaier 125cm TBV Shovel Kraffter hydraulische klepelmaaier 125cm TBV Shovel Kraffter hydraulische klepelmaaier 125cm TBV Shovel Kraffter hydraulische klepelmaaier 125cm TBV Shovel Kraffter hydraulische klepelmaaier 125cm TBV Shovel Kraffter hydraulische klepelmaaier 125cm TBV Shovel Kraffter hydraulische klepelmaaier 125cm TBV Shovel
More Information

Specificaties

More Information
MerkKraffter
Model125
Positie maaierFront & achter combi
MaaiertypeKlepelmaaier
AankoppelingEuro-haken
AandrijvingHydraulisch (op tractorventielen)
Benodigde ventielen1x dubbelwerkend ventiel
Aftakas inbegrepenJa
Klepelgewicht (g)765
Aantal klepels20
Type klepelHamerklepels
Max. houtdikte (cm)4
Min. Benodigde olieopbrengst (l/min)50
Max. Benodigde olieopbrengst (l/min)80
Werkdruk (MPa)20
Maaihoogte (cm)3.8

Productomschrijving

Deze hydraulische klepelmaaier van Kraffter heeft een werkbreedte van 125cm en wordt aangedreven door een hydromotor. Daardoor is deze klepelmaaier uitermate geschikt voor gebruik aan een shovel. De versnipperaar wordt door de shovel hydrauliek aangedreven, hier is 1x een drukventiel voor nodig met een minimale olieopbrengst van 50 liter per minuut. Het maximum bedraagt 80 liter per minuut. De retour moet altijd aangesloten worden op een drukloze retourleiding, dit is een leiding die rechtstreeks naar de hydrauliektank loopt (dus niet beide slangen aansluiten op een dubbelwerkend ventiel).


De maaier is standaard voorzien van 20 hamerklepels van maar liefst 765 gram per stuk. Deze klepels hebben een kleine mate van overlap, hierdoor geeft deze maaier een perfect maaibeeld. De maaier is geschikt voor allerlei soorten vegetatie zoals gras, bladresten, distels, riet, bramen en kleine takjes tot 3cm dik.


De maaihoogte is verstelbaar waarbij zowel de looprol als de glijslof verstelbaar zijn. De maximale maaihoogte bedraagt 3.8 centimeter.


De klepelmaaier wordt standaard met een 'EURO' aankoppeling geleverd. Indien u een andere aankoppeling nodig heeft kunnen we deze voor u monteren. U kunt zelf het merk selecteren. Na de de bestelling zullen wij contact met u opnemen om de technische tekeningen met u te bevestigen, zodat we zeker zijn van de juiste maatvoering.
De hydrauliekslangen en de koppelingen zijn inbegrepen en omvatten standaard (mannetjes) landbouwkoppelingen.

Klik voor meer info