Kraffter takkenversnipperaar T10H

Kraffter takkenversnipperaar T10H

FBC Maniago CIP 5 bioversnipperaar PTO - 5cm

FBC Maniago CIP 5 bioversnipperaar PTO - 5cm

Kraffter takkenversnipperaar 10cm shovel hydr. aangedreven

€ 2.447,71 € 2.022,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
400270007
geen

Deze hydraulische takkenversnipperaar heeft een invoertrechter van 51 cm x 51 cm, voorzien van een invoerkoker waar hout met een diameter van maximaal 10 cm ingevoerd kan worden. De versnipperaar heeft een vliegwiel met een diameter van 63,5 cm met een gewicht van 36kg. Het vliegwiel heeft vier scherpe messen van gehard staal die zowel hard- als zacht hout kunnen versnipperen. Ook is de versnipperaar standaard van een tegenmes voorzien die er voor zorgt dat kleine takjes ook goed versnipperd worden.


De versnipperaar heeft een luchtinlaat die zorgt voor de uitstuwkracht van het houtsnippers. Zodoende blaast de versnipperaar de houtsnippers tot wel 6 meter ver. De richting en hoek kunt u zelf instellen doormiddel van de draaibare uitvoerkoker en de verstelbare uitvoerkap.


De versnipperaar wordt door de tractorhydrauliek aangedreven, hier is 1x een drukventiel voor nodig met een minimale olieopbrengst van 53 liter per minuut. Het maximum bedraagt 91 liter per minuut. De retour moet altijd aangesloten worden op een drukloze retourleiding, dit is een leiding die rechtstreeks naar de hydrauliektank loopt (dus niet beide slangen aansluiten op een dubbelwerkend ventiel). De hydrauliekslangen en de koppelingen zijn inbegrepen en omvatten standaard (mannetjes) landbouwkoppelingen.


De houtversnipperaar wordt standaard met een 'EURO' aankoppeling geleverd. Indien u een andere aankoppeling nodig heeft kunnen we deze voor u monteren. U kunt zelf het merk selecteren. Na de de bestelling zullen wij contact met u opnemen om de technische tekeningen met u te bevestigen, zodat we zeker zijn van de juiste maatvoering.

Meer informatie
MerkKraffter
Modeltakkenversnipperaar hydraulisch 10cm
AandrijvingHydraulisch (op tractorventielen)
AankoppelingVrije keuze
Gewicht (kg)195
Min. benodigd vermogen (pk)53
Aantal messen4
Max. druk (bar)180
AandrijvingHydraulisch
InvoerrolJa
Max. houtdikte (cm)10
Min. Benodigde olieopbrengst (l/min)53
Max. Benodigde olieopbrengst (l/min)90
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kraffter takkenversnipperaar 10cm shovel hydr. aangedreven
Uw waardering