Kraffter veldspuit 300L - gedragen

Kraffter veldspuit 300L - gedragen

Kraffter veldspuit 200l - gedragen

Vanaf € 1.245,09 € 1.029,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Productnummer
240020142
geen

Deze gedragen veldspuit van Kraffter is standaard van vele gemakken voorzien en biedt ruimte tot personalisatie. Zo is de veldspuit standaard van een extra tank voorzien waar de handen mee gereinigd kunnen worden. Ook is de veldspuit standaard van 3-voudige spuitmonden voor chemische producten voorzien, echter heeft u de mogelijkheid om andere spuitmonden te laten bevestigen. De boom kan handmatig in hoogte versteld worden dmv een lier. Verder is de gedragen veldspuit uitgevoerd met pomp en regelkleppen. De tank voor het bespuiten van het gewas heeft een inhoud van 200 liter. De maximale tankinhoud bedraagt 230 liter.

De afmetingen van de boom zijn variabel. U heeft de keuze tussen 6, 8 of 10 meter. Hierbij kunt u zelf kiezen of u een hydraulisch of handmatig bediende spuitboom wilt, waarbij u ook ruime keuze tussen verschillende sproeidoppen heeft. Deze voorkeuren kunt u op de pagina uitkiezen, nadat er een keuze voor de afmetingen van de boom gemaakt is. Weet u niet wat voor configuratie het beste bij uw werkzaamheden past? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag.

Wat betreft de reserve-onderdelen voor deze veldspuit kunt u tevens bij ons terecht. Agrixpert is de importeur van Kraffter en levert reserve-onderdelen uit voorraad. Dit geldt ook voor reserve-onderdelen voor de pomp. Deze pomp betreft de P100 met een vermogen van 100 liter per minuut. Deze pomp wordt standaard bij bomen met een breedte van 12 meter of minder geleverd. Echter heeft u de mogelijkheid om een Italiaanse Udor Zeta pomp in de veldspuit te implementeren. Deze pomp is beschikbaar als 100l per min, 140l per min of zelfs 170l per min variant. Deze pomp wordt standaard bij de 15 meter en de 18 meter boom geleverd, maar kan ook, indien gewenst, voor andere spuiten gebruikt worden.

De veldspuit dient, 3 jaar na aankoop, gekeurd te worden. Dit heet een SKL-keuring en dit is verplicht in de EU. U dient deze keuring bij een erkend keuringsstation te laten volbrengen. Agrixpert voldoet aan deze eisen en kan, indien gewenst, de keuring uitvoeren. Dit is mogelijk in de maanden April en Mei. U heeft echter alle vrijheid om een keuringsstation naar keuze in te schakelen. 

Er zijn verschillende spuitdoppen en -monden verkrijgbaar voor deze veldspuit, echter zijn niet al deze spuitdoppen en -monden geschikt om door de SKL-keuring te komen. U kunt een keuze tussen de verschillende varianten maken, er staat hierbij aangegeven welke wel en niet goedgekeurd zijn.

Meer informatie
USP correct 1Werkbreedte: van 6 tot 8 meter
USP correct 2 Tankinhoud: 200L
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kraffter veldspuit 200l - gedragen
Uw waardering