Garantie

Garantietermijn

Alle producten worden door ons geleverd met 12 maanden fabrieksgarantie. Enkele fabrikanten leveren een uitgebreidere garantie. Als u meer informatie wenst te ontvangen van een bepaald product, neem dan gerust contact met ons op.

Bij wie heb ik garantie?

Indien een product onverhoopt kapot gaat dan heeft u altijd eerst met ons te maken. Wij regelen alles met onze leveranciers en zullen het product zo snel mogelijk vervangen of repareren. In sommige gevallen is het mogelijk dat het product niet meer leverbaar is. In deze gevallen zal het product in overleg met u worden vervangen door een gelijkwaardig alternatief.

Defect binnen de garantieperiode

Om aanspraak te maken op garantie neemt u altijd eerst per e-mail of telefoon contact met ons op. Wij vertellen u dan hoe u het product het beste kunt retourneren en wat de procedure is. In sommige gevallen is een foto van het defect voldoende. We zullen dan direct een nieuw product versturen. Defecte producten die retour worden gestuurd zonder dat daar vooraf met ons over is gecommuniceerd worden niet in behandeling genomen. Houd bij het melden van defecten altijd het oorspronkelijke ordernummer bij de hand.

Retourformulier

Wilt u iets retourneren? Neem contact met ons op voor de retourprocedure.