VOLUME KIPPERS

Filter

Volume kippers, ook wel bulkkippers genoemd, zijn geschikt voor gebruik bij het rooien van bijvoorbeeld aardappelen, bieten of turf.

De volume kippers die AgriXpert levert zijn afkomstig van producent Laumetris. Deze producent is in Litouwen gevestigd en produceert haar producten daar dan ook. Laumetris bestaat sinds 1993 en heeft onderdelen en machines voor verschillende merken in de agrarische industrie geproduceerd. De prioriteit is verschoven naar het in de markt zetten van haar eigen producten, waarmee verschillende internationale prijzen gewonnen zijn.

De volume kippers van Laumetris onderscheiden zich van de concurrentie door het oersterke frame, duurzaam geveerde chassis, optimale wielbasis breedte en de vele beschikbare uitvoeringen en opties.

Bij Laumetris heeft u de mogelijkheid om uw wensen en behoeften wat betreft de kippers aan te geven zodat de machine naar uw voorkeuren en werkzaamheden uitgerust kan worden. U vindt de beschikbare personalisatie-opties op de productpagina’s, waar u de kippers naar uw wensen kunt personaliseren.

Read More