Kraffter bio versnipperaar 8cm - aftakas

€ 1.981,86 € 1.637,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
400270005

Deze duo bioversnipperaar van Kraffter heeft twee invoertrechters. Zo heeft de versnipperaar één trechter voor hout met een diameter tot 8cm en één met een max invoerdiameter van 3cm. De trechter met een diameter tot 8cm is geschikt voor afgezaagde takken waar de andere trechter specifiek voor snoeihout is. Dit betreft snoeiafval zoals dunne takken met blad. Het grote voordeel van het hebben van twee verschillende versnippermodules is dat takkenversnipperaars niet in staat zijn om groen te versnipperen en een bioversnipperaar niet in staat is om takken te versnipperen. Wanneer dit toch gebeurd kan dit voor problemen zoals verstopping of defecten zorgen. Om dit te voorkomen en om ervoor te zorgen dat u toch al het gesnoeide hout en groen kunt verwerken, biedt Agrixpert deze duo machine aan. Zodoende slaat u twee vliegen in één klap!

De machine is, naast het hebben van twee invoertrechters, voorzien van twee aparte snijdmodules. Dit betreft allereerst een vliegwiel met een diameter van 33cm met twee messen voor de houtversnipperaar. Deze messen kunnen omgedraaid worden wanneer de ene zijde versleten is. 

Daarnaast heeft de bioversnipperaar een eigen snijdsysteem in de vorm van een shredder. Deze shredder kan verwisseld worden om zodoende de afmetingen van het gesnoeide groen te bepalen. De shredder bestaat uit 24 hamerklepels die het groen verpulveren. 

De machine is hierbij aftakas aangedreven en is tevens van een categorie 1 formaat driepuntsophanging voorzien. Deze ophanging heeft hefpennen met een dikte van 21mm. Voor de aansluiting van de topstang is een pen met een dikte van 19mm benodigd. 

De benodigde aftakas wordt standaard meegeleverd en dient op 540rpm te draaien. Dit wordt in de machine omgezet tot maar liefst 2400rpm voor het vliegwiel. 

Het minimaal benodigde vermogen bedraagt 15pk. Het maximale aanbevolen vermogen bedraagt 55pk. 

Meer informatie
MerkKraffter
ModelEco 19 duo versnipperaar
AandrijvingAftakas
AankoppelingCat. 1 driepuntsophanging
Gewicht (kg)213
Min. benodigd vermogen (pk)15
Aantal messen2
Max. Invoerdiameter (cm)8
Aftakas toerental (rpm)540
Aftakas inbegrepenJa
AandrijvingAftakas
InvoerrolNee
Aantal klepels24
Type klepelhamer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kraffter bio versnipperaar 8cm - aftakas
Uw waardering