Kraffter hydraulische klepelmaaierbak 80

Kraffter hydraulische klepelmaaierbak 80

Kraffter hydraulische heggenschaar 180cm

Kraffter heggenschaar shovel uitvoering 180cm

Kraffter hydraulische Heggenschaar 180

€ 1.390,29 € 1.149,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
400250029
geen

De Kraffter heggenschaar / maaibalk 180 is met zijn breedte van 1.80m zeer geschikt voor het maaien van heggen en gras. De hydraulische aangedreven maaibalk wordt doorgaans gebruikt voor montage aan tractoren, minigraver / minikraan, shovels of maaiarmen. De schaar kan materiaal knippen tot een maximale diameter van maar liefst 2,5cm. Daardoor kan deze heggenschaar tevens ingezet worden binnen de fruitteelt om fruitbomen en struiken te snoeien. Het blad bestaat uit 23 kwalitatieve messen die heen en weer bewegen tussen maaivingers, de tak komt tegen de maaivinger en het mes knip vervolgens tegen de maaivinger de tak doormidden. Deze heggenschaar is hydraulisch aangedreven. Heeft een minimale - maximale werkdruk van 140-180 bar (bij een hogere werkdruk van de aandrijvende machine is een overdrukventiel vereist). De minimaal benodigde olieopbrengst is 15L/min, de maximale olieopbrengst is 30L/min (bij een hogere olieopbrengst van de aandrijvende machine is een oliestroomregelventiel vereist, hiermee kan het aantal liters olie per minuut worden gereduceerd). 

De heggenschaar / vingerbalk / bermmaaier / maaibalk wordt geleverd met een flensplaat zonder machine aankopelling, u dient zelf de gewenste aankoppeling te monteren op deze flensplaat. De machine wordt geleverd met hydrauliekpomp, maar exclusief de slangen. U dient 1 slang aan te sluiten op een drukleiding en de andere op een vrije retourleiding die terug loopt naar het oliereservoir van de aandrijvende machine. Voor meer informatie over de aansluiting neem contact met ons op, we adviseren u graag!

Wij leveren onze machines gemonteerd en gebruiksklaar bij u af, dit betekent dat u het product niet in een kist als bouwpakket ontvangt, maar volledig gemonteerd, indien nodig gesmeerd en afgevuld met olie en voor aflevering getest. Dit in tegenstelling tot de meeste online machine groothandels. Daarnaast hebben wij de laagste prijs garantie. Naast de aankoop van de machine kunt u later bij ons ook terecht voor service, onderdelen en altijd 12 maanden garantie. Ook hebben wij technische mensen die u kunnen voorzien van goed advies, ook na de aankoop staan we voor u klaar. Al meer dan 60 jaar staat ons familiebedrijf met 60 enthousiaste medewerkers garant voor kwaliteit en service! Kies voor zekerheid, kies voor AgriXpert.com.

 

Meer informatie
USP correct 1Werkbreedte: 1.80m
USP correct 2 knipt tot 2.5cm dik
USP correct 3Hydraulisch aangedreven
Gewicht (kg)65
Positie maaierArmmaaier
MaaiertypeHeggenschaar
AankoppelingKraffter Armmaaier of universeel
Werkdruk (MPa)Maximaal: 160 bar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kraffter hydraulische Heggenschaar 180
Uw waardering