Kraffter veegmachine 180

€ 2.959,54 € 2.445,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
400390003

De kraffter veegmachine heeft een werkbreedte van 180cm en is van een Euro-aankoppeling voorzien. Met behulp van deze koppeling kunt u snel van werktuigen wisselen. Echter is de veegmachine ook van een driepunts-aankoppeling van categorie 1 formaat voorzien. Deze aansluiting vergt hefpennen met een diameter van 22mm en een topstangpen met een dikte van 19mm. De borstel heeft een diameter van 51 CM. De veegmachine is ook van een palletlepel-aansluiting voorzien, zodoende kunt u de lepels van de heftruck in het werktuig schuiven waarna u deze kunt bedienen.

Indien u gebruik wilt maken van een snelwisselsysteem, maar u heeft een andere aansluiting dan Euro, meldt dit dan bij onze klantenservice. Wij kunnen deze machine met elk gewenst snelwisselsysteem uitrusten.

De borstel zorgt voor voor een optimale reiniging van vuil op straten, pleinen en erven. De veegmachine is voorzien van een opvangbak welke mechanisch geleegd kan worden vanaf de bestuurdersstoel. De veegmachine kan in hoogte versteld worden waarmee de aggresiviteit van de borstel gereguleerd kan worden. Tevens kan de veegmachine in verstek worden gezet en zonder opvangbak worden gebruikt.

Voor de veiligheid zijn er aan beide zijdes beugels geplaatst. Deze veegmachine beschikt over een dubbelwerkend ventiel voor de hydraulische aandrijving, er is dus geen aftakas nodig. Hierdoor kan de machine ook makkelijk worden aangekoppeld aan een heftruck.

De benodigde hydrauliekslangen worden standaard meegeleverd en zijn van een standaard landbouwkoppeling voorzien.

Meer informatie
MerkKraffter
ModelVeegmachine 180 hydraulisch Euro
AankoppelingCat.1 driepuntsophanging
Gewicht (kg)295
Werkbreedte (m)1.8
Min. benodigd vermogen (pk)35
Benodigde ventielen1x dubbelwerkend
Min. Benodigde olieopbrengst (l/min)18
Rolsnelheid (tpm)100-180
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kraffter veegmachine 180
Uw waardering