Laumetris bulkkipper 30m3

Laumetris bulkkipper 30m3

Laumetris bulkkipper 24m3

€ 36.667,72 € 30.303,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
2700330019

Deze bulkkipper van Laumetris heeft een capaciteit van maar liefst 24 kubieke meters en is geschikt voor gebruik bij het rooien van bijvoorbeeld aardappels en bieten. Echter is de kipper ook uitermate geschikt voor gebruik bij het oogsten van graan of het vervoeren van turf. De maximale laadcapaciteit bedraagt 15 ton.

De machine is met een enkele as uitgerust, voorzien van twee ‘flotation’ wielen. Deze wielen zijn extra breed en zijn ontwikkeld om over los, nat of modderig terrein te ‘zweven’. Zodoende zal u aanzienlijk minder snel met uw machine vast komen te staan.

De bodem van de bak heeft een dikte van 6mm. De zijkanten hebben een dikte van 4mm. De bak is volledig uit staal vervaardigd, waarbij de zijkanten van zogenoemde ribben voorzien zijn. Deze ribben versterken de zijkanten en zorgen ervoor dat deze niet kan vervormen, wat bij kippers met egale wanden wel mogelijk is.

De afmetingen van de bulkkipper bedragen 700cm x 300cm x 350cm met een gewicht van 5420kg. De kipper is standaard van een grijs frame met een oranje bak voorzien, echter kunt u ook voor kleuren naar keuze kiezen.

De remmen zijn hydraulisch of pneumatisch, afhankelijk van de trekker waarmee de kipper gebruikt wordt. Deze trekker dient een minimaal vermogen van 150pk te hebben.

De kipper is vanuit de fabriek met een hydraulische achterklep uitgerust. Ook heeft de kipper een mechanische steunvoet, een draaibaar trekoog en LED-verlichting in stalen behuizing.

U kunt de kipper naar behoefte aanpassen met de keuze voor een hydraulische steunvoet in plaats van een mechanische. Ook kunt u de kipper in kleuren naar wens bestellen. Wat betreft de wielen kunt u kiezen tussen twee soorten, namelijk de: 66x45 R25 (dit zijn de standaard  ‘flotation’ banden en de 71x47 R25.


Meer informatie
Gewicht (kg)5420
Inhoud bak (m3)24
Laadcapaciteit (kg)15000
Plaatdikte bodem (mm)6
Plaatdikte zijkant (mm)4
FrametypeEnkele as
Min. benodigd vermogen (pk)150
Bediening achterklepHydraulisch
Standaard geleverd metHydraulische achterklep, mechanische steunvoet, draaiend trekoog, LED-verlichting in stalen behuizing
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Laumetris bulkkipper 24m3
Uw waardering