Laumetris veewagen 8 ton

€ 23.344,41 € 19.292,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
2700430002

Deze veewagen van Laumetris is ideaal voor het vervoeren van kleine hoeveelheden vee. Met een capaciteit van 8 ton en een binnendiameter van 600cm x 230cm x 201cm (27 kubieke meters) heeft deze veekar een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding wat betreft het formaat. 

De veewagen heeft een stalen behuizing, afgedicht met aluminium en is van twee semi-assen voorzien. De kar is standaard van 10,5/70-15.3 voorzien. Echter kunt u optioneel voor andere banden kiezen die beter bij uw toepassing passen. Zo zijn 11,5/80-15.3 banden tevens een optie. De bandensoort kan tevens bepaald worden. 

Een minimum van 90pk is benodigd voor het gebruiken van deze wagen. 

De kar is standaard van een mechanische steunvoet voorzien. Ook heeft deze wagen een draaibaar trekoog en LED-verlichting met een stalen behuizing voorzien. Gaat het regenen? De veekar is van een luifel voorzien om het vee droog te houden.

Ook heeft deze veetrailer een hydraulische lift. Met deze hydrauliek kunt u de trailer tot de grond laten zakken waardoor het vee gemakkelijk in- en uit kan stappen.

De remmen van de wagen zijn pneumatisch of hydraulisch, afhankelijk van de trekker. 

U heeft de mogelijkheid om de veekar volledig naar uw wensen aan te passen. Zo kunt u de mechanische steunvoet voor een hydraulische vervangen of kunt u de kar in een kleur naar keuze ontvangen (de standaardkleur is groen). Ook kunt u de plaatsing van de deur bepalen. Deze bevindt zich standaard aan de zijkant, met een extra laadklep aan de achterzijde van de kar. U kunt de laadklep echter optioneel aan de zijkant van de kar laten plaatsen indien dit gewenst is.

Als laatste mogelijkheid kunt u een achterhaak met remventiel op de trailer laten plaatsen.

Heeft u interesse in deze veekar en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met onze klantenservice op, onze experts staan u graag te woord om te kijken naar de mogelijkheden.

Meer informatie
Inhoud bak (m3)27
Laadcapaciteit (kg)8000
Binnenafmetingen bak (cm)600x230x201
Buitenafmetingen kipper (cm)277x800x287.5
Min. benodigd vermogen (pk)90
Bediening achterklepHydraulisch
Standaard geleverd metMechanische steunvoet Draaibaar trekoog LED-verlichting in stalen behuizing Luifel Deuren/laadklep Multiplex vloer Hydraulische lift
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Laumetris veewagen 8 ton
Uw waardering