Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt, onbeschadigd en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren crediteren. Dit zal via dezelfde betalingsmethode gebeuren als waarmee u de bestelling betaald hebt. De terugbetaling is kosteloos voor de consument

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

U kunt alle benodigde informatie met betrekking tot het herroepingsrecht bij onze algemene voorwaarden artikel 6 t/m 10 vinden om te bepalen of u in aanmerking komt voor het retourneren van het product.

Wilt u uw product retourneren, neem dan contact op met de ondernemer. Dit kan telefonisch of per e-mail. De ondernemer zal u een retourformulier per e-mail toesturen.