380039005

Talex industrial veegmachine 2.80

Talex veegmachine by agrixpert

Talex veegmachine profi 1.20

Talex veegmachine profi 2.30

€ 5.043,16 € 4.167,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
380039001

De TALEX profi veegmachine is een zeer hoge kwalitatieve veegmachine en ideaal voor het verwijderen van vuil op alle oppervlakken. Zo kan u de machine gebruiken voor het vegen van pleinen, wegen en parkeerplaatsen die voorzien zijn van straatstenen, asfalt of beton. De machine kan met gemak worden aangekoppeld op een heftruck, tractor, shovel of voorlader. Dit maakt het mogelijk om de machine voor zowel agrarisch als gemeentelijk of industrieel doeleinden te gebruiken. Door het brede assortiment aan accessoires voor de machine, kan deze naar persoonlijke voorkeur worden aangepast. De veger is ook aan te koppelen op een machine, zodat de borstels ook gebruikt kunnen worden voor het verwijderen van sneeuw tijdens het winterseizoen. Dit door de container te verwijderen en de zijborstels op te vouwen. De machine is CE gekeurd.

Bij bestelling van de borstel kunt u kiezen uit drie soorten borstels: van staal, van kunststof of een combinatie van beide. De diameter van de borstel is 510mm.

De veegmachine wordt standaard geleverd met een niveau indicator waaraan u kunt zien dat de veegmachine op de juist positie staat ingesteld (horizontaal niveau). De parallellogram, het 3de steunwiel en 3-punts aansluiting (voor de tractor) zijn ook inbegrepen

De standaard veegmachines zijn geschikt voor voertuigen waarvan de olie opbrengst tussen de 20 liter per minuut en de 60 liter per minuut is.

Indien de olieopbrengst van uw machine hoger dan 60 liter per minuut is dient u een keuze te maken uit 1 van de 'smoorventiel' opties. Kiest u voor de optie zijborstel op uw veegmachine dan vervalt de 'smoorventiel' optie, omdat de zijborstel standaard met een smoorventiel wordt bijgeleverd.

Is de druk in het hydraulieksysteem van uw voertuig hoger dan 160 bar dan dient u te kiezen voor de 'druk optie'. Is dit niet het geval dan is deze optie niet van toepassing.

Naast de foto's worden alle opties weergegeven waaruit u kunt kiezen.

Meer informatie
Gewicht (kg)330
MerkTalex
Vloeistofdoorvoer20-25
Werkbreedte (m)2.30
AankoppelingDriepunts
Hydraulischeaandrijf1 Hydro motor
Sproeisysteeminhoud175
Gewichtvuil85
Zijborstelafmeting (mm)650
Extra optiesZie beschrijving
Vuilvolume245
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Talex veegmachine profi 2.30
Uw waardering